Ik ben Susanne

Ik ben Susanne. Vroeger in een vat met structuur gevallen. Inlevingsvermogen, maar benoem ook zeker wat ik zie. Vraag hoe het zit. Ik overzie nieuwe situaties snel, prik door laagjes heen. Met compassie, en alleen als het in het belang van jouw doelstelling is. Praktisch. Opgegroeid met zeilen. Knopen, weer en wind. Blote voeten het liefst.

Ik heb een leuke man, drie schoolgaande kinderen en een jonge hond – en ik heb mijn eigen mail, tijd en taken structureel aardig goed op orde. Dit geeft mij rust en voldoening.

Wat dit voor mij betekent: ruimte voor zelfontplooiing, mijn eigen pad lopen. Doen waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Doordat de basis op orde is. Ik inspireer graag anderen in het op orde brengen van de basis.

Tijdens mijn studie Facility Management leerde ik al hoe belangrijk het is om als bedrijf je basis op orde te hebben. Pas als het pand goed onderhouden wordt, het bedrijfsrestaurant fatsoenlijk eten biedt en de werkplekken schoon zijn kunnen de werknemers doen waar ze goed in zijn en het bedrijf succesvol maken.

Ik heb 15+ jaar werkervaring als Project- en HR Manager bij verschillende bedrijven, waaronder 7 jaar bij Deloitte. De rode draad was altijd de structuur en de mens. Bij de Praktijk voor Organizing breng ik deze twee mooie ingrediƫnten samen.

Met liefde help ik jou bij het organiseren van jouw mail, tijd en taken!

Interesse gewekt?

Neem even contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik informeer je graag verder.