Over Susanne Kobus

Wie ben ik en wat breng ik?

Ik ben Susanne. Vroeger in een vat met structuur gevallen. Inlevingsvermogen, maar benoem ook zeker wat ik zie. Vraag hoe het zit. Ik overzie nieuwe situaties snel, prik door laagjes heen. Met compassie, en alleen als het in het belang van jouw doelstelling is. Praktisch, technisch. Schrik niet als we dat losse kastdeurtje meteen even vast schroeven. Opgegroeid met zeilen. Knopen, weer en wind. Blote voeten het liefst.

Ik heb een leuke man, drie schoolgaande kinderen en een jonge hond – en ik heb mijn eigen spullen, tijd en taken structureel aardig goed op orde. Dit geeft mij rust en voldoening.

Niet hoeven haasten. Nauwelijks iets vergeten. Niet hoeven zoeken naar spullen. Op tijd komen. Attent kunnen zijn naar anderen. Een sfeervol, opgeruimd huis.

Susanne Kobus - Professional Organizer
Professional organiser Leiden

Wat dit voor mij betekent: ruimte voor zelfontplooiing, mijn eigen pad lopen. Doen waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Doordat de basis op orde is. Ik manifesteer graag anderen in het op orde brengen van de basis. Het is ok om af en toe hulp in te schakelen.

Tijdens mijn studie Facility Management leerde ik al hoe belangrijk het is om als bedrijf je basis op orde te hebben. Pas als het pand goed onderhouden wordt, het bedrijfsrestaurant fatsoenlijk eten biedt en de werkplekken schoon zijn kunnen de werknemers doen waar ze goed in zijn en het bedrijf succesvol maken.

Inmiddels heb ik 15+ jaar werkervaring, van MKB tot een grote corporate. De rode draad is wederom: de basis op orde. Ik was verantwoordelijk voor kwaliteitsmanagement, voor een operations team en voor HR. Dit alles neem ik mee naar jouw huis of bedrijf. Samen brengen we jouw basis op orde.

Interesse gewekt?

Neem even contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik informeer je graag verder.