Professional Organizer Oegstgeest

Een Professional Organizer in Oegstgeest, daar ben je naar op zoek. Voor het organiseren van je spullen, of misschien wel omdat je een druk gezin hebt en niet meer tot ontspanning komt. Je hebt een fijn huis in Oegstgeest, maar je huis is niet altijd meer de plek waar je tot rust komt.

Praktijk voor Organizing is dan het juiste adres. Gevestigd in Leiderdorp, binnen no time ben ik in Oegstgeest. Een Professional Organizer is expert in het aanbrengen van structuur. Samen kunnen we aan de slag met jouw vraag.

Waar zou je mee willen beginnen? Misschien wel met de hal. De plek waar je binnenkomt, maar die vaak zo rommelig is. Schoenen, jassen, tassen. Of je nu in Oegstgeest of Leiden woont, de hal is vaak een plek waar spullen zich verzamelen. Heb je zelf al van alles geprobeerd, maar wordt het niet zoals je wilt – dan is het tijd een Professional Organizer in te schakelen. Ik coördineer het proces, jij maakt zelf keuzes over wat je wilt bewaren en wat je wilt afdanken. Het doel: de basis weer op orde in jouw fijne huis in Oegstgeest.

Professional organizer Oegstgeest

Susanne Kobus
professional organizer, ook werkzaam in Oegstgeest

Interesse gewekt?

Neem even contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik informeer je graag verder.